Nimfette’s Weblog


E o curva
septembrie 6, 2007, 9:57 pm
Filed under: Uncategorized

 

Are o fata de curva. De curva si de proasta. Ma uit acum la poza ei de la avatar…si arata ca o curva. O iubesti. Nu conteaza pentru tine cum imi pare mie. Mi se pare absolut normal… Dar simt nevoia sa-i urlu in ureche : „CURVOOOO!!!!”. Si nu pentru ca te-ar iubi si ea. Pentru ca aici o inteleg perfect. Ci pentru jocurile la care a apelat ca sa te recastige…Dar presupun ca ii vin din genele de moldoveanca.

Acum 2 zile stateai in bratele mele…intre picioarele mele. Vorbeam despre noi doi, despre cum o sa arate casa noastra…despre cati copii o sa avem…de unde o sa ne cumparam mobila…iar azi vorbesti cu ea. Vorbesti cu ea, probabil ii spui ca o iubesti inca…probabil ca te doare ca nu poti sa o tii in brate pentru ca nu esti in oras, probabil ca te doare-n cur de faptul ca iti vad statusu ala infect care imi da o senzatie de voma mai acuta decat un pahar de vodca si doua shot-uri de tequilla la un loc. Mai conteaza ca nu ai plecat inca din camera mea? Mai conteaza pentru tine ca daca imi intorc privirea in stanga, te vad pe patul meu, cantand la chitara? Te mai intereseaza sa stii ca simt nevoia sa-mi schimb periuta de dinti care din „a mea” devenise „a noastra”? Ti-ar pasa sa aflii ca urasc „come as you are”-nirvana? Sau ca de azi inainte voi purta zilnic un alt inel pe inelarul de la mana stanga, doar ca sa-mi acopere golul lasat de inelul de la tine?Mai conteaza ca iti simt buzele apasand pe ale mele? Mai conteaza ca la cat am plans azinoapte, simt ca mai am si acum lacrimi? Mai conteaza ca nu stiu in ce camera sa dorm…pentru ca ma obisnuisem sa dorm cu tine, iar acum orice alta varianta mi se pare inacceptabila?

Ce proasta sunt si eu… Stii ca in tot rahatu asta, numai tu esti vinovat???? Nici eu, nici ea….TU!

Reclame

Un comentariu so far
Lasă un comentariu

jocurile la care a apelat? sa fi jucat go,sa fi jucat trombon…mm..sa fi jucat lapte-gros sau poate delta-force?macar spune-ne ce tip de jocuri?first person shooter,strategie …maybe Tetris?

Comentariu de theMailman
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: