Nimfette’s Weblog


Dor si doare
septembrie 7, 2007, 7:32 am
Filed under: Uncategorized

Today is not such a good day…

Azi ma doare sufletu. Abia m-am trezit…si m-am trezit singura. La propriu si la figurat. Nu mai esti. Degeaba te-as cauta. Nu mai esti. Si ma doare tot. Ma doare capul…pentru ca ma gandesc la tine, ma dor mainile…cu care te strangeam atat de tare in brate, ma doare coltul gurii…unde m-ai sarutat atunci… ma doare locul ala mic despre care ti-am zis ca e locul potrivit pentru o „gurita”, ma doare prezenta ta care mi s-a infiltrat pana si sub piele, ma dor gleznele pe care le sarutai mereu, ma dor toate defectele mele care sub privirea si saruturile tale deveneau calitati….ma dor prea multe melodii..ma dor filmele pe care le-am vazut cu tine si acum le vad promo-urile…ma dor toate lucrurile cae ne leaga, si sunt atat de multe!..ma dor planurile pe care le facusem impreuna…ma doare privirea ta, asa cum o stiu numai eu…si ma doare primul nostru sarut, atins de soare si mangaiat de noi…ma doare prima oara cand am facut dragoste..Ma doare tot! Mi-e greu sufletu…imi vine greu sa respir fara tine aici…Ma doare carnea…Si nu stiu cand o sa imi treaca.

Reclame

4 comentarii so far
Lasă un comentariu

adica http://www.youtube.com/watch?v=McQilHeArVU ?

Comentariu de loverdoze

bingo,my friend!

Comentariu de nimfette

„ma doare locul ala mic despre care ti-am zis ca e locul potrivit pentru o “gurita”-sunt lucruri care nu trebuiesc facute public dar imi place formularea.

Comentariu de theMailman

daca o iei asa, nimic din blogul asta nu trebuia facut public. sau asta vrei sa spui defapt? am facut-o pentru mine…intr-un timp, si pentru altii, dar a ramas low profile si ma bucur. e pastrat pentru deschiderea ochilor naivi.

locul de o gurita e secret.(nu e nimic pervers, e chiar foarte copilaresc)

Comentariu de nimfette
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: