Nimfette’s Weblog


Mananci cacat!
septembrie 8, 2007, 3:23 pm
Filed under: Uncategorized

 

DA, stiu tot.

Nu cred ca ma crede nimeni cand zic…dar nu ma mai gandesc la tine asa cum ma gandeam pana ieri. Ieri s-a schimbat ceva. Ieri a intervenit ceva. Ieri am aflat ceva. Despre tine. Acum stiu. Stiu cu ce m-ai mintit. Iti stiu secretul…unul din ele.

Ti-am cerut doua lucruri: 1)sa nu mai aud de ea….si 2)sa nu ma minti.ever.cu nimic. Mi-ai spus ca le vei face pe ambele. Ce-i drept, nu mi-ai promis decat atunci cand te-am presat cu usa, cand ti-am zis ca altfel nu accept sa ne impacam. Deci stiu ca a fost un „promit” fortat. Dar a fost. Ma asteptam la bun simt. Ce prostie din partea mea. E a doua oara cand astept bun simt din partea unui baiat la care tin…si degeaba. Se alege prafu. 

EU am fost de vina pentru ca am acceptat impacarea, am fost de acord cu ea. EU am fost de vina pentru ca m-am lasat impresionata de falsa ta sinceritate. EU am fost de vina pentru ca te-am crezut de prea multe ori. EU am fost de vina ca nu am ascultat de oamenii din jurul meu, care mereu mi-au vrut si imi vor vrea binele…

TU esti de vina pentru ca ai venit la mine sa ne impacam. TU esti de vina pentru ca ai promis in van. TU esti de vina pentru ca nu ai fost in stare sa iei o decizie pe care sa o respecti, fata de nici una dintre noi. TU esti de vina pentru ca ai vorbit cu ea atunci cand ti-am cerut sa nu o faci. TU esti de vina pentru ca m-ai mintit. TU esti singurul vinovat si prin toate prostiile pe care le-ai facut de cand ne-am despartit, adica de cateva zile, mi-ai schimbat parerea despre tine complet…Acum am ochii larg deschisi si te vad…te vad asa cum esti : mincinos, egoist, parsiv, scarbos, profitor.

Nu voi putea niciodata intelege cum ai putut sa ii spui ei ca o iubesti, iar seara sa vii la mine in pat, sa ma tii in brate, sa ma saruti, sa ma mangai si sa te uiti la mine cu ochii unui indragostit…Ce om face asa ceva? Deja nu mai vorbesc de mult timp despre mine…am inceput sa ma gandesc si la ea…la curva…acum sunt un pic mai blanda cand vine vorba de ea…cine esti ce prostii ii spuneai si ei…poate ca nu stia ca tu inca stai la mine…poate ca ea nu stia ca declaratile pentru ea erau urmate de altele pentru mine…sau de discutii cu mine legate de viitor.

Esti un dobitoc.

Reclame

Lasă un comentariu so far
Lasă un comentariuLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: